GEISHA LOUNGE BV

Recentebeoordeling


4 sterren uit 520 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Geisha Lounge BV. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2024 om 14:24 2 uur bezorgtijd vind ik wel heel overdreven maar kwaliteit goed
26 mei 2024 om 15:50 Tempura in a roll was either old or undercooked and made me sick. Sushi fell apart, fries were soggy and cold, nothing tasted good, parsley was used instead of koriander. All for over €50. Don't waste your money.
25 mei 2024 om 19:38 Eten was weer heerlijk zoals altijd
23 mei 2024 om 14:31 Het eten was zo slecht gekookt jammer
21 mei 2024 om 15:15 we hebben voor 12.45 uur besteld en we kregen het pas rond 13.45. maar het eten was heerlijk dus het wachten was het wel waard.
4 mei 2024 om 20:33 Ik kan niet langer dan 90 minuten kiezen. Maar het duurde langer dan 2 uur voordat m’n eten er was en daar betaal je dan €5,99 bezorgkosten voor?! De bezorger verontschuldigde zich, die kon hier niks aan doen. Eten was verder wel goed.
17 mrt 2024 om 8:10 In de ochtend geplaatste bestelling voor tijdstip 19.15..... werd pas tegen 19.45 bezorgd. Jammer!! Opmaak en smaak van sushi goed
17 mrt 2024 om 7:17 Wederom teleurstellende ervaring. Sushi was goed, maar viel half uit elkaar. Biefstuk puntjes waren zo taai als een schoenzool. Kip was bijna zwart gefrituurd. Totaal geen smaak aan. Was ruim €60 weggegooid geld. Echt nooit meer!!
13 mrt 2024 om 10:32 Super lekker en snel bezorgd!
9 mrt 2024 om 21:15 Ik heb al meerdere keer bestelling gedaan bij Geisha Lounge maar deze keer het was hopeloos. Sushi en mini loempias waren niet lekker. Dit was de laatste keer
9 mrt 2024 om 20:17 Lekker en goede bezorging!
1 feb 2024 om 21:43 Erg droge rijst, jammer