GEISHA LOUNGE BV

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 452 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Geisha Lounge BV. Meer weten? Ontdek meer

5 sep 2022 om 20:33 Niet alles is geleverd en ipv dat ze het daarna kwamen leveren was het eerste wat ze wilde doen bij de volgende bestelling dat bedrag als korting… zodat je gedwongen wordt om nog een x te bestellen. Niet mee akkoord gegaan en 20 min te laat
21 aug 2022 om 22:53 Pyszne jak zawsze a dostawa na czas
12 aug 2022 om 21:31 Goed, maar niet spannend
18 jul 2022 om 20:11 The bag had leaked and food was covered in sauce from the beef teriyaki. We were too hungry to ask for a replacement. We love the food from Geisha Lounge but this was really shit!
14 jul 2022 om 22:30 Nav telefonisch bestelling 2 uur vantevoren, was de bezorger precies op tijd zoals ik eerder had aangeven. Het was heerlijk, alleen de mini loempia's waren niet zo warm meer.
30 jun 2022 om 22:39 Belachelijk lang moeten wachten op mijn eten. De gefrituurde sushi was hierdoor koud. Het eten verschild enorm per keer. Soms is het erg lekker en soms is het NIKS bijzonders en bijna smaakloos te noemen.
29 jun 2022 om 0:02 Heeeeerlijk
14 mei 2022 om 20:02 SUPER gegeten! En de bezorger was erg vriendelijk. Top! Bedankt voor het heerlijk eten :)
6 mei 2022 om 19:15 Jedzenie pyszne i ladnie podane.Polecam
27 mrt 2022 om 11:55 Pyszne jak zawsze i tez ladnie podane wiec zniklo bardzo szybko.
16 mrt 2022 om 11:04 Eten was gewoon niet lekker. Niet vers
20 feb 2022 om 22:47 Lekker en goed! Niks op aan te merken